Kategorier
Väder- och dataloggning

Ny placering väderstation 190510

Äntligen dags för ny placering av väderstationen efter tillbyggnad – på maströr närmast vägen. From. 2019-05-10 är därför vindhastighet och riktning korrekta igen.

2 svar på ”Ny placering väderstation 190510”

Hej Lars! Hoppas att det är ok att ställa en fråga här. Jag har en ”vanlig” tv-antenn på taket på ett rör, och på röret ovanför tv-antennen planerar jag att sätta en ADS-B-antenn (Stanislav Pavlos). Men då hamnar ADS-B-antennen bakom deflektorn. Kommer det att påverka ADS-B-mottagningen? Det är något komplicerat att montera på annat vis men görligt. Ursäkta valet av forum men tack på förhand! /Hans, T-ESMK11 (på FlightRadar)

Hej Hans! Jag tycker du ska testa att montera den där. Bättre en antenn monterad någonstans än att den ligger nerpackad på marken 🙂 Jag har själv en ADS-B-antenn från Stanislav Pavlos och den fungerar väldigt bra. Lycka till!

Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *